top of page

Thu, 21 Apr

|

TSE

BUSSIKÄNNIT

Registrering är stängd
Se andra evenemang
BUSSIKÄNNIT
BUSSIKÄNNIT

Time & Location

21 Apr 2022, 17:00

TSE, Rehtorinpellonkatu 3, 20500 Turku, Finland

About the event

Inget indikerar att vappen är på kommande likt ett gäng studerande som festar loss i Föli-bussar, iklädda gula och blåa halare! Ladda upp vappfiilisen och hoppa ombord på Fölibussarna - för nu är Bussikännit här igen!

MK och TuKY sätter igång vappfirandet med Bussikännit torsdagen den 21.4, då fyra bussar plötsligt förvandlas till Åbos place to be! Under kvällen stannar bussarna vid det absolut bästa Åbo har att erbjuda, nämligen Åbos häftigaste pubar, som erbjuder förfriskningar till studerandepris. Temat är detta år Urheiluhullu eller sportfanatiker, så ta på din finaste fantröja eller din allra bästa sportoutfit - bättre bänkidrott får man söka😉

Biljettförsäljningen för själva Bussikännit sker på Kide-app på tisdag den 5.4 klockan 12:00, och biljettpriset är 8 euro. För detta pris ingår bussresan, halarmärke och en biljett till efterfesten. Kvällens ändhållplats är vid efterfesten i Heidi´s Bier Bar, och efterfestbiljetter till Heidi´s säljs även skilt. Försäljningen av endast efterfestbiljetter sker på Kide-app av Ulkkis den 7.4 klockan 12:00, och dessa kostar 2 euro styck och halarmärke ingår inte.

Egna drickor får tas med som gott sällskap till bussresorna, men att ta drickor in till barerna är strängt förbjudet. Busstidtabeller och fördelning av bussar meddelas senare då vi närmar oss evenemanget.

VAD? BUSSIKÄNNIT

VAR? Fiilisbussen med en start från TSE eller Rektoråkersgatan 3

NÄR? 21.4. kl 17 framåt

HUR? Biljettförsäljning för Bussikännit 5.4, och efterfestförsäljning 7.4, bägge via Kide-app

KLÄDSEL? Halare + övredel samt accessoarer som passar temat “urheiluhullu”.

VARFÖR? För att legenden är tillbaka🤩

Share this event

bottom of page