top of page

Fri, 29 Apr

|

Turku

ESF-Challenge

Registrering är stängd
Se andra evenemang
ESF-Challenge
ESF-Challenge

Time & Location

29 Apr 2022, 15:30

Turku, Tuomiokirkontori 1, 20500 Turku, Finland

About the event

Två år efter apokalypsen (ESF-challenge 2020) är det äntligen igen dags för vappveckans roligaste evenemang! Samla ihop ett gäng vänner i ett lag och delta tillsammans på ett äventyr genom ett soligt (eller mindre soligt) Åbo.

För nya studeranden som inte varit med förr så är det ungefär som en gulisintagning men för alla studeranden oavsett studieår på FSE.

Vi lever i historiska tider och det innebär att temat för årets ESF är "historia". Nu har du chansen att tillsammans med en gäng på 4-6 pers klä ut er enligt valfritt "undertema", allt från Caesar till Kekkonen, och ta hem en historisk seger!   När ni väl klarat av alla alla punkter med fulla poäng eller alternativt bara mutat punktdragarna blir det efterfest på K! Priset kommer i år vara 12€ per deltagare (inflationen är också historisk) där det ingår dricka under utmaningen och ett halarmärke!

12 st lag på 4-6 pers ryms med i år, anmälan öppnar den 15.4 klockan 12 (på MK:s hemsida: Skriv in lagmedlemmarnas namn i kommentarsfältet. Skriv också under dieter vad lagmedlemmarna dricker: Öl, cider, eller alkoholfritt)

Vad: ESF-challenge 2022 

När: 29.4 klockan 15.30 

Vem: Studerande på FSE, lag på 4-6 personer 

Anmälan:  15.4 klockan 12 

Pris:12€/deltagare 

Hur: Runt omkring på campus 

Jatkot: På K!

Share this event

bottom of page