Mon, 09 Nov | Zoom & Heidi's Bier Bar

Höstmöte

Registrering är stängd
Höstmöte

Tid och plats

09 Nov 2020, 16:30
Zoom & Heidi's Bier Bar

Om evenemanget

Härmed sammankallas Merkantila Klubben rf:s medlemmar till Höstmöte måndagen den 9.11.2020 från klockan 16:30 framåt. På mötet väljs styrelsen, ÅFK-ordförande och chefredaktör för HSJ för verksamhetsåret 2021!

För att underlätta valprocessen ordnas klubbmötet denna gång som en hybrid, det vill säga har man möjligheten att antingen delta på plats på Heidi's Bier Bar eller följa med mötet via Zoom. I Heidi's Bier Bar kommer alla deltagare att använda sin egen dator, man skall inte dela skärm med någon annan. Alla bör också använda egna hörlurar för att undvika ekande och andra ljud som kan störa mötet. Hur valprocessen sedan fungerar i praktiken kommer att presenteras under mötet. Röstningar kommer att ske virtuellt. Ifall du väljer att delta på mötet fysiskt i Heidi's Bier Bar, kom ihåg att ta med egen dator och hörlurar. Användning av ansiktsmask rekommenderas också, och vi kommer att dela ut masker i Heidi's.

Zoom-länken skickas till er via e-post vid ett senare skede samt publiceras i Facebook-evenemanget. Vi önskar att ni anländer till mötet i god tid, gärna minst en kvart före (kl 16:15).

För att mötet ska gå smidigt, önskar vi att ni läser igenom instruktionerna som finns bifogade nedan, angående hur man exempelvis kan ställa frågor och hur man skall gå tillväga om måste avlägsna sig innan mötet är slut.

Här hittar ni bilagor inför mötet:

- Föredragningslista

- Instruktioner för uppställning för kandidatur

- Ansökningsblankett

- Budget för verksamhetsåret 2021

- Verksamhetsplan för verksamhetsåret 2021

- Instruktioner för distansdeltagande

Med vänlig hälsning, Styrelsen

Registrering är stängd

Dela detta evenemang