top of page

Thu, 09 Nov

|

Åbo

Magister Wine Tasting!

VAR? Vinho Winebar, Kuninkaankartanonkatu 8, Åbo NÄR? 9.11 från kl 18.00 framåt PRIS? 26€/person

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Magister Wine Tasting!
Magister Wine Tasting!

Time & Location

09 Nov 2023, 18:00

Åbo, Kungsgårdsgatan 8, 20810 Åbo, Finland

About the event

Är du mitt uppe i dina magisterstudier och längtar efter en paus från graduskrivandets stress eller den intensiva studietakten? Då är du inbjuden till en speciell kväll på Vinho Winebar, där vi tillsammans med Finlands Ekonomer vill ta dig bort från höstmörkret och ge dig en välbehövlig avkoppling.

Njut av en mysig kväll tillsammans med dina medmagisterstuderande och upplev en unik vinprovning. Tillsammans med Finlands Ekonomer erbjuder vi ett exklusivt paket till ett pris av 26€ per person. Detta paket inkluderar:

-Fem olika viner, var och ett serverat i 8 cl portioner.

-En utsökt urval av tapas som kommer att komplettera vinernas smaker.

-En guidad provning, där du får möjlighet att utforska olika vintyper, inklusive mousserande vin, vitt vin och rött vin, och upptäcka deras unika egenskaper.

Detta evenemang är det perfekta tillfället att koppla av, umgås med dina vänner och njuta av en kväll med god mat och dryck. Ta en paus från dina studier och upplev en smakfull kväll i trevligt sällskap. Anmälan till evenemanget öppnar på måndagen den 30.10 kl 12 och stänger torsdagen den 2.11 kl 12. Observera att anmälan är bindande, eftersom den slutliga deltagarmängden måste anmälas den 2.11. 

VAR? Vinho Winebar, Kuninkaankartanonkatu 8, Åbo

NÄR? 9.11 från kl 18.00 framåt

PRIS? 26€/person

Välkommen!

Share this event

bottom of page