top of page

Fri, 09 Feb

|

ASA-huset, Mary P. Follet

Merkantila Karriärdagen

VAD? Karriärdag VAR? ASA-huset, Mary P. Follet NÄR? Fredagen 9.2 kl. 13-15 PRIS? Gratis! VARFÖR? För att lära dig bästa tipsen för jobbsökning.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Merkantila Karriärdagen
Merkantila Karriärdagen

Time & Location

09 Feb 2024, 13:00

ASA-huset, Mary P. Follet

About the event

Söker du sommarjobb eller är du intresserad av att förbättra dina färdigheter för kommande arbetsintervjuer? Fredagen den 9.2 kommer du att ha en unik möjlighet att öva och utveckla dina jobbsöknings kunskaper tillsammans med kunniga MK alumner. Under dagen kommer du att få delta i tre olika workshops, ledda av MK alumner med erfarenhet och expertis inom bland annat rekrytering och hur man kan profilera sig på arbetsmarknaden! Workshoparna kommer att avslutas med skumppa och mingel där du har möjlighet att fortsätta diskutera med alumnerna och de andra deltagarna. Evenemanget är dessutom helt gratis! Så ta vara på chansen och kom med och maximera dina möjligheter att få ditt drömjobb denna sommar. 

Anmälan öppnar på hemsidan 29.1 klockan 12:00.  

Efter att programmet i ASA är slut kommer vi att fortsätta till Rabalder bar på en AW tillsammans med Merkur dit alla MK:iter och alumner är välkomna!   

VAD? Karriärdag 

VAR? ASA-huset, Mary P. Follet 

NÄR? Fredagen 9.2 kl. 13-15 

PRIS? Gratis! 

VARFÖR? För att lära dig bästa tipsen för jobbsökning.   

Ifall du inte kan delta på evenemanget meddela detta till kommunikationsansvariga genom att maila till kommunikation@merkantilaklubben.com minst 48 timmar innan evenemanget.

Share this event

bottom of page