top of page

Fri, 14 Apr

|

Turku

Presentationsakademin

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Presentationsakademin
Presentationsakademin

Time & Location

14 Apr 2023, 12:00

Turku, Vänrikinkatu 3, 20500 Turku, Finland

About the event

Utmärkt presentationsteknik är något som ofta efterfrågas i arbetsansökningar och värderas högt ute i arbetslivet. Men vad innebär det egentligen? Och hur övar man upp det? Nu har du en ypperlig chans att få utveckla din presentationsteknik och bli en riktigt vass talare och presentatör med hjälp av Jessica West från Åbo Akademi.

Fokus under denna intensivkurs ligger inte på att leverera teori med några tillhörande praktiska övningar, utan på att lyfta dig och din presentationsteknik till nästa nivå. Den individuella utvecklingsresan består av fyra workshopar där individualiserad praktik, teori, coachning, övningar och stöd ingår. Allt detta utmynnar i en presentationstävling fredagen den 14.4 där du har möjlighet att visa vad du går för inför en jury av toppklass och dessutom vinna pris! Förstås kommer du också få ett fint diplom som förkunnar dina nya skills.😎

Kursen kräver inga förkunskaper inom presentationsteknik men däremot en vilja att stiga ur den egna bekvämlighetszonen. Efter avslutad intensivkurs ska du som deltagare känna dig trygg i hur du disponerar, strukturerar, illustrerar och levererar en presentation som är övertygande och som ger avtryck.

Anmälan till kursen kommer att ske via hemsidan mellan den 13.3 och 22.3. En kort motivering till varför du vill ta del av kursen kommer vara en del av anmälningen.

Workshoparna ordnas under eftermiddagarna på följande datum 27.3, 30.3, 3.4 och 11.4 och som deltagare förväntas du delta på alla fyra tillfällen. Efter att anmälningen stängs meddelas via mail om du fått plats på kursen eller ej.

Endast ett fåtal unika platser är tillgängliga, så det lönar sig att satsa ordentligt på sin motivering! För tillfället erbjuds ingen liknande kurs på Handelshögskolan vid Åbo Akademi, så vi rekommenderar varmt att du tar vara på chansen. 

Share this event

bottom of page