Fri, 06 Nov | Tuomaanpuisto | Tomasparken

Utomhus beer pong -turnering

Registrering är stängd
Utomhus beer pong -turnering

Tid och plats

06 Nov 2020, 13:00
Tuomaanpuisto | Tomasparken, Kasarminkatu 7, 20500 Turku, Finland

Om evenemanget

Saknar du att spela beer pong på klubben? Har du haft mycket tid att träna på dina beer pong skills under hösten? Nu är det äntligen dags att ta reda på vem som blir MK:s nästa beer pong mästare! Den här gången kommer turneringen att vara lite annorlunda, eftersom den kommer att hållas utomhus! För att alla ska orka spela i det kalla höstvädret lovar vi att bjuda på något smått och gott åt alla deltagare!

Turneringen kommer att hållas på fredag 6.11 från kl. 13:00 framåt i Arkenparken! Man spelar i lag på två personer, och en person från varje lag anmäler sig till turneringen (skriv din partners namn i kommentarsfältet!). Anmälan öppnar måndagen den 2.11 kl 12:00 på hemsidan, och stänger onsdagen den 4.11 kl 23:59. Endast tolv lag ryms med, så det gäller att vara snabb! Om det finns tillräckligt med intresse kommer eventuella tilläggsplatser att öppnas, så om du inte ryms med från början lönar det sig anmäla sig på reservplats.

VAD? Beer pong -turnering utomhus!

VAR? Arkenparken (Tomasparken)

NÄR? 6.11 kl. 13:00 framåt

PRIS? 15€ (betalas med kontanter på plats, speldrycker ingår i priset)

KLÄDSEL? Enligt väder :)

Vänligen läs igenom vår hygien- och säkerhetsanvisning, på det sättet kan vi säkerställa att alla kan ha det roligt och tryggt under de pågående omständigheterna.

Registrering är stängd

Dela detta evenemang