Mon, 15 Feb | Saaronniemi

Vinterbad med HSA 15.2

Registrering är stängd
Vinterbad med HSA 15.2

Tid och plats

15 Feb, 18:00 – 20:00
Saaronniemi, Saaronniemi, 20100 Turku, Finland

Om evenemanget

Visste du att vakbad påverkar ditt välmående på flera olika sätt? Regelbunden användning av vakbad höjer på ditt humör genom att aktivera ditt nervsystem, som utsöndrar dina stresshormoner, så att du upplever mindre stressymptom. Vakbad påverkar också blodcirkulationen som möjliggör till exempel till att du känner dig piggare. 

Nu vill vi erbjuda dig en chans att testa, ifall vakbad skulle något som du kunde tillägga i din dagliga rutin. Vi kommer att besöka vakbadet i Saarronniemi i Runsala, där det också kommer vara möjligt att bada bastu.

På grund av Corona-restriktionerna kommer vi att besöka Saaronniemi i två grupper, en på måndagen den 15.2. och andra på måndagen den 22.2., båda gångerna klockan 18–20. Vi har bokat bastun för 2 timmar och priset kommer att vara 13€/person. Betalning sker via Mobilepay. Varje grupp kommer att bestå av 10 personer och vi önskar att alla skulle anmäla sig först till en grupp, så att flera personer har möjligheten att uppleva vakbadets effekter.  

Du kommer fram med buss 8 från Trätorget, som startar klockan 17:35, samma buss kör dig tillbaka till Trätorget på kvällen.

Du behöver med dig:

-simdräkt

-handduk

-vattenflaska

Registrering är stängd

Dela detta evenemang