top of page

Wed, 14 Dec

|

Turku

Gulisjuljakt & Gulisgala

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Gulisjuljakt & Gulisgala
Gulisjuljakt & Gulisgala

Time & Location

14 Dec 2022, 18:00

Turku, Tuomiokirkontori 1, 20500 Turku, Finland

About the event

Saknar du redan gulisveckans festande och yrsel tillsammans med dina guliskompisar och tutorer? Längtar du på att äntligen få slänga på dig din tomteluva och matcha den med din halare?  

Tutorerna har glädjen att bjuda in alla höstens MK-gulisar till gulishöstens avslutande evenemang, nämligen Merkantila Klubbens Gulis Juljakt och Gulisgala. Evenemanget går ut på en rundvandring i akademikvarteren med olika programpunkter. Klä dig alltså varmt, då början av kvällen spenderas ute! Under rundvandringen är det även BYOB som gäller!  

Efter rundvandringen samlas alla grupper på MK The Club, där det bjuds på julgröt och glögg. Efter det är det dags för den legendariska Gulisgalan, där du kan nominera exempelvis årskursens mest festande vän till årets partypingla/ partyprisse eller varför inte årskursens solstråle till årets glädjespridare! Under Gulisgalan kommer dessa personer tilldelas fina utmärkelser, se därför till att rösta på era vänner!  

Anmälan till evenemanget öppnar på Merkantila Klubbens hemsida 5.12 kl 12.00.  Evenemanget är gratis!  Observera att evenemanget endast är för årets gulisar.

VAD? Gulis Juljakt & Gulisgala 

NÄR? 14.12.2022 kl 18.00 

VAR? Akademikvarteret, vi samlas vid MK The Club 

VEM? MK Gulis 2022 

PRIS? GRATIS!! 

DRESSCODE: Halare + jultema

LÄNK TILL NOMINERINGSENKÄTEN

Share this event

bottom of page