top of page

Tue, 26 Mar

|

Bowler

HalarHallå goes BarOlympics

VAD? HalarHallå goes BarOlympics VAR? Spelet börjar vid Bowler, efterfest på Heidi’s Bier Bar 🥳 NÄR? 26.3: BarOlympics kl 18, efterfest kl 22 HUR? Halare + team outfits PRIS? 40€ per lag 👉🏼 10€ per person VARFÖR? Vem skulle inte vilja vara den första

Registrering är stängd
Se andra evenemang
HalarHallå goes BarOlympics
HalarHallå goes BarOlympics

Time & Location

26 Mar 2024, 18:00

Bowler

About the event

Halarkalaset som ni alla har väntat på är här igen och den här gången med ett helt nytt koncept. I år har man nämligen möjligheten att förfesta i form av BarOlympics!   Under denna förfest har 10 lag av 4 personer chansen att tävla om mästerskapet i den första HalarHallå BarOlympics någonsin. Spelet äger rum i Åbo centrum på 4 olika barer, där 5 olika barsporter kommer att spelas. Alla börjar kvällen vid Bowler, varefter varje lag går runt barer och samlar poäng. Finalen spelas kl 23 mellan de två lagen med flest poäng på Heidi’s Bier Bar, dit alla ivriga får samlas och heja på lagen! 🤩 BarOlympics deltagare kommer gratis och förbi kön in till Heidi’s.   

Om du inte är sugen på att spela den här gången lönar det sig ändå att komma på efterfesten från och med kl 22, eftersom de 100 första på Heidi’s får halarmärken. Så dra på dig halaren, ta med hela gänget och styr stegen mot dansgolvet för att spendera en oförglömlig natt med andra studerande!  

 Försäljningen av biljetter till BarOlympics sker den 19.3 kl 12 via Kide.app. Observera att anmälan sker och betalas i grupp! Länken till försäljningen publiceras i evenemanget inom kort. Biljetter till endast efterfesten kostar 5€ och köps vid dörren.  

VAD? HalarHallå goes BarOlympics 

VAR? Spelet börjar vid Bowler, efterfest på Heidi’s Bier Bar 🥳 

NÄR? 26.3: BarOlympics kl 18, efterfest kl 22 

HUR? Halare + team outfits 

PRIS? 40€ per lag 👉🏼 10€ per person 

VARFÖR? Vem skulle inte vilja vara den första vinnaren av HalarHallå BarOlympics?  

  Ifall du inte kan delta på evenemanget meddela detta till kommunikationsansvariga genom att maila till kommunikation@merkantilaklubben.com minst 48 timmar innan evenemanget. Om avanmälningen inte sker inom 48 timmar före evenemanget, så binder sig deltagaren att betala hela avgiften för evenemanget.in!

Share this event

bottom of page