top of page

Thu, 07 Mar

|

Puropellon koulu, Smedsgatan 11, Åbo

MK MasterChef

👨‍🍳 Vad? Matlagningskväll med MasterChef-tema där du och ditt team ställs inför utmaningen att använda utvalda ingredienser för att förbereda en rätt som kan charma en professionell kock. 📍 Var? Puropellon koulu, Smedsgatan 11, Åbo. 📅 När? Onsdagen den 07 mars 2024, från kl. 18:00 till 19:00

Registrering är stängd
Se andra evenemang
MK MasterChef
MK MasterChef

Time & Location

07 Mar 2024, 18:00

Puropellon koulu, Smedsgatan 11, Åbo

About the event

MK MasterChef är tillbaka igen! Ta chansen att visa upp dina färdigheter eller bara kom för att ha roligt – här finns plats för alla. Och i år har vi en speciell twist under kvällen ;)  

👨‍🍳 Vad? Matlagningskväll med MasterChef-tema där du och ditt team ställs inför utmaningen att använda utvalda ingredienser för att förbereda en rätt som kan charma en professionell kock.  

📍 Var? Puropellon koulu, Smedsgatan 11, Åbo.  

📅 När? Onsdagen den 20 mars 2024, från kl. 18:00 till 19:00. Kom gärna 10 minuter i förväg för att vi ska hinna förbereda allt inför starten! 

 🎉 Hur? Bilda ett team på 4 personer och delta i en kulinarisk tävling där ni får möjligheten att förvandla fräscha ingredienser till en imponerande rätt.  

💰 Pris? Endast 15€ per deltagare för en kväll fylld med mat, utmaningar och skratt.   

Anmälningen öppnar 29.2 på hemsidan, i samband med anmälan skriv namnet på alla medlemmar i ditt lag. En person per lag anmäler sig till evenemanget!

Ifall du inte kan delta på evenemanget meddela detta till kommunikationsansvariga genom att maila till kommunikation@merkantilaklubben.com minst 48 timmar innan evenemanget. Om avanmälningen inte sker inom 48 timmar före evenemanget, så binder sig deltagaren att betala hela avgiften för evenemanget.

Share this event

bottom of page