top of page

Sat, 20 Apr

|

MK the Club

RetroVappen Lärare

VAD? RetroVappen - en sitz för alumner, lärare och magisterstuderande VAR? MK the Club NÄR? Lördagen den 20.4 dörrarna öppnas kl. 18:00 och helan går kl. 19:00 PRIS? 20 € (obs! betalas i kontant) DRESSCODE? Halare + MK + Wappen VARFÖR? För att återuppleva det bästa studievappen har att erbjuda!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
RetroVappen Lärare
RetroVappen Lärare

Time & Location

20 Apr 2024, 19:00

MK the Club

About the event

ängtar du tillbaka till vappen under studietiden eller är du i slutet av dina studier och vill bara ha en till orsak att fira vappen? Den 20.4 har du en ypperlig chans att nostalgiskt fira vappen igen på klubben. RetroVappen är en unik sitz för alumner, lärare och magisterstuderande. Under kvällen kommer du att få ta del av en klassisk akademisk middag med dryck, mat och sång. Priset för evenemanget är 20 €, där det ingår en fördrink, snaps och öl, samt en trerätters middag. Mera drycker kan även köpas under kvällen.  

Anmälan öppnar den 2.4 kl. 12 på hemsidan, där det kommer att finnas tre skilda anmälningslänkar för alumner, lärare, och magisterstuderande. Anmälan stänger 15.4 kl. 23:59.  

En gemensam förfest ordnas i Domkyrkoparken för alla som är intresserade från och med kl. 16. Där har du möjlighet att i sann studie anda få umgås med gamla och nya bekanta och bland annat spela den gamla goda klassikern: beer pong. Gräv alltså fram din halare, studieklädsel eller studentmössa, samt din sångbok och kom till MK den 20.4 för att få uppleva studievappen som på gamla goda tiden!  

VAD? RetroVappen - en sitz för alumner, lärare och magisterstuderande 

VAR? MK the Club 

NÄR? Lördagen den 20.4 dörrarna öppnas kl. 18:00 och helan går kl. 19:00 

PRIS? 20 € (obs! betalas i kontant) 

DRESSCODE? Halare + MK + Wappen 

VARFÖR? För att återuppleva det bästa studievappen har att erbjuda!  

Ifall du inte kan delta på evenemanget meddela detta till kommunikationsansvariga genom att maila till kommunikation@merkantilaklubben.com minst 48 timmar innan evenemanget. Om avanmälningen inte sker inom 48 timmar före evenemanget, så binder sig deltagaren att betala hela avgiften för evenemanget.

Share this event

bottom of page